Pitkä pillu

Valikko

Pitkä pillu

Miehen orgasmi puhdas pillu

miehen orgasmi puhdas pillu

Niele kaikki tai saat piiskaa. Tiedoks vaan, että mulla on myös kovempaa tavaraa kuin toi lapsellinen ratsupiiska. Vyötärön tarttuen, Antti veti Teron pyllyä koko ajan taaksepäin. Nämä fantasiat mielessä hän usein masturboi Tiinalta salassa. Isku oli sen verran kova, että Tero ei uskaltanut enä olla tottelematta ja työnsi kielensä ulos. Tutkistkeltuaan Teron avonaista pyllyä jonkun aikaa dildo oli ollut pyllyssä niin kauan, että sulkijalihakset jäivät vähäksi aikaa auki Antti irroitti myös Teron kahleet. Hän oli yön aikana käynyt läpi tapahtunutta ja laski mahdollisuutensa pästä pois täysin olemattomiksi.

Levitä pyllyvakoas mulle esittele se mulle! Tero oli täysin alistettu ja nöyryytetty. Antin kulli oli myös sen verran paksu, että Teron oli pakko venyttä suunsa kunnolla auki. Todellisuudessa Tero oli jo melko karvaton. Lopetettuaan kourimisen Antti käski Teroa nuolemaan pepussa olleet sormet. Kun Tero epäröi vielä vähän aikaa, Antti läimäytti Teroa poskelle pitäen toisella kädellä hiuksista Teron pätä ilmassa. Antti löi Teroa niin kovaa poskeen, että Tero horjahti sivulle. Tätä jatkui melko pitkän kunnes Joren kulli alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä. Vähitellen Antti alkoi työntämän kulliansa edestakaisin Teron suussa naimaan Teron suuta.

Pitkän jyystämisen jälkeen Antti tuli taas rajusti Teron pyllyyn. Lisäksi Antti puristi Teron pyllyreijästä loputkin spermasta ja laittoi vesilasiin. Mikäli et pidä tämänkaltaisista tarinoista, jätä se lukematta. Levitäppäs vähän pyllyäs Antti komensi. Ilmeisesti kaikki huoneet käytävällä olivat maan alla, Tero tuumi. Tero ei ollut suojatun elämänsä aikana koskaan kokenut mitän niin tuskallista. Sitten Antti pakotti Teron ojentamaan jalkansa remmeihin, jotka olivat lähellä seinän oikeaa ja vasempaa kulmaa.

Kun Teron suu tai pylly oli aivan reijän kohdalla, Antti työnsi kullinsa reikän ja siis Teroon. Antti poistui hetkeksi ja toi lasin vettä. Jos mä en oo tyytyväinen sun palveluksiis, saat raippaa tai muuta vielä kivuliaampaa, niin että muistat sen koko seuraavan viikon. Jos sä rikot näitä säntöjä saat rangaistuksen. No niin Anu, nouseppas tuohon pöydälle, ja heti. Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pän Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan.

Tero mahtui koppiin vain vaivoin. Tero oli myös ollut uskovainen ja hyvin konservatiivinen, mutta Helsingissä hänen näkemyksensä alkoivat muuttua. Pienehkö huone oli vuorattu pällystetyillä patjoilla seiniä myöten. Jore teki ikän kuin naimaliikettä kielellän työntäen sitä sisän ja ulos, kasvoillaan irstas irvistys. Antti kuitenkin jatkoi työntymistän syvemmälle. Sitä tuli hyvin paljon. Se avasi Terolle aivan uuden maailman.

Tero kysyikin Antilta: Mihin oikein olemme menossa, johon Antti vastasi rauhallisella änellä: ei mitän hätä, kohta näet, mene vain, sovimmehan kaikesta jo sähköpostitse. Antti meni hanan luo ja avasi sen. No niin, nyt pestän pojan pylly, niin saadaan sieltä kaikki roska pois. Nyt teit elämäs virheen Antti uhosi ja lähti uhakaavasti kävelemän portaita ylös. Se oli Terosta vielä pahempaa kuin pyllyyn naiminen, koska Jore kulli oli niin pahanmakuinen, ruma ja rupinen. Tero oli täysin paniikissa ja alkoi kirkua pelosta. Antti totesi tiukasti ja laittoi kaulapantaan taan ketjun kiinni. Asento oli hyvin epämiellyttävä, jalat ja kädet olivat täysin puutuneet. Terve, mä oon Jore, Antti lupasi, että tällä olisi kiimainen poika, joka jakaa tosi miehille mielellän pyllyä.

..

Karva pilluja gay massage tube

Hetkessä Tero oli pukin pällä kahleissa, pylly pystyssä. Tultuaan tajuihinsa ties kuinka pitkän ajan kuluttua, Tero huomasi, että hänen suuhunsa oli laitettu kuminen gägipallo, joka esti puhumisen. Dildon toiseen pähän Antti kiinnittin narut ja solmi ne kireälle Teron vyötärön ympärille niin ettei dildo päsisi liukumaan pois pyllyreijästä. Käytävän pässä oli lukittu teräsovi. Kokeiltuaan ympäristöän, Tero huomasikin, että puun vierellä oli muurahaispesä. Karjui Antti Sulla onkin todella maukkaannäköinen peppu. Nyt sä, huora, nuolet mun kullini ja pallini ensin puhtaaksi, sitten sä imet sitä niin kauan kun mä sanon, sitten mä nain sun suutas niin kauan kun tahdon. Teron asento oli hyvin epämukava; kädet alkoivat puutua todella pahasti ja jalat olivat jo aivan krampissa.

Alastonsuomi tunnukset pillu haisee

Tero tuijotti vain lamaantuneena lattiaa. Lopetettuaan iskunsa Antti käski Teroa kiittämän iskuista, minkä Tero katkerana itkien teki. Joo, kohta saat maistaa ahdasta pikkupeppua odota vielä vähän, Jore tuhisi kullilleen. Antti ohjasi Teron käytävän miehen orgasmi puhdas pillu pähän, jossa oli jälleen lukittu teräsovi. Koppi oli niin ahdas, että siellä liikkuminen oli hyvin hankalaa. Siitä Tero ei ollut kiinnostunut hän ei ollut homo. Kettingit kiristivät Teron jalkoja lattian suuntaan. Ensin Antti laittoi yhden sormen sisän. Tarkoituksena on, että sä annat reikäsi himokkaasi ja antaumuksella aina kun mä haluan, eikä tollei parkuen.

Miesten seksilelut kiima pillu

Sisko antoi pillua eroottista hierontaa helsinki

Antti komensi Teroa laittamaan suunsa tai pyllynsä kopin suulla olevan reijän kohdalle, niin että Antti sai tyydytettyä kullinsa reijän kautta. Jonkun ajan kuluttua Jore kuitenkin komensi Teron kontalleen panoasentoon. Antti viskaisi Teron lattialle ja sanoi, Nyt alkaa sun koulutukses ensimmäinen säntö on, että sä tottelet aina heti kun mä sanon. Tero imi koko spermalastin suuhunsa. Ne eivät vähentäneet Teron innostuksensekaista hermostusta. Toinen yleinen tapa panna oli ratsastus. Oo paikallas, Pillu Antti jatkoi Teron pienen elimen ruiskuttamista. Miehen Orgasmi Puhdas Pillu

Hiljaa, ala laskea, niin pästän eteenpäin. Terosta oman kakan nuoleminen oli kuvottavinta mitä oli koskaan tehnyt. Nyt se sitten alkaa totesi Antti lakonisesti. Antti aloitti partaveitsellä Teron olemattomasta sängestä ja eteni Teron vartaloa alaspäin kainaloiden ja vatsan jälkeen häpyalueelle. Oot sä kyllä uskomattoman luupäinen tyttö. Antti sammutti dildon ja otti sen pois Teron pyllyreijästä. Tungettuaan sen syvälle Teron pyllyyn, Antti käynisti moottorin, joka sai dildon pän pyörimän. Erän puun kohdalla Antti komensi Teroa: No nyt maahan. Tero rimpuili vielä mm mm, mutta se oli turhaa.

Käsiraudoissa, ja jalat kahlittuna ei muutenkaan olisi pystynyt vastustamaan paljon vahvempaa Anttia. Levitä haarasi vielä kunnolla! Mm ämmmm Antti naureskeli ja kiristi pallon remmejä vielä lisä. Tero menetti melkein tajuntansa, ja ennen kuin ehti edes kunnolla toipua tällistä, roikkui vatsallaan pukin pällä. Osa roikkui Teron esinahassa ja osa oli kullin juuressa. Teron kädet olivat käsiraudoissa selän takana ja kaula oli lukittu remmillä pukkiin joten Tero ei pystynyt liikuttamaan pätän lainkaan. Sun kullillas ei oo mitän käyttöä tällä tai se saa raippaa.

Harkittuaan asiaa pitkän, Tero pätti toimia ja laittoi ilmoituksen nettiin, että hän kaipaisi kovaotteista kurittajaa, naista tai miestä. Nyt lähetän vähän kävelylle; sähän halusi lähteä ulos. Sen jälkeen sä pistät kieles mun perseeseen ja nuolet sen ihan puhtaaksi. Ajattelematta todellisia pakomahdollisuuksiaan sen tarkemmin, hän riuhtaisi irti ketjun, josta Antti veti häntä toiseen huoneeseen, ja lähti juoksemaan käytävä pitkin portaiden suuntaan, josta he olivat tulleet kellariin. Nyt näytä pyllyreikä, levitä sitä mulle. Vielä tuolta alta joo ja sitten kivekset vielä kunnolla. Nyt Teroa alkoi todella pelottaa, ja samalla Antti sulki oven. Aluksi vesi vain kutitti, mutta kun suoli alkoi täyttyä Teron olo tuli epämielyttäväksi. Antti ivaili: pippelin alue täytyy olla erityisen siisti, muutenhan joku voisi kuvitella, että Anu on poika.

Erityisen kivulias oli takapuoli, joka oli jo muutenkin haavoilla piiskaamisesta. Kevällä he kokeilivatkin jotain, mutta se ei ollut kummallekaan haluttua nautintoa. Ei Setä tee Anulle mitän pahaa Anu on vain vähän karvainen. Vähitellen Tero huomasi, että hän silloin tällöin haaveili myös miehen kurituksesta. Hyvä yötä sitten vaan. Kun Tero oli nuollut Antin kullin joka puolelta puhtaaksi, Antti poistui huoneesta ja sammutti valot. Jonkun aikaa yritettyän Tero sai kuitenkin alushousut vedettyä alas.

Mä en oo homo Jumalauta, väitätsä mua homoksi, häh? Sanomatta mitän Antti meni takaisin kaapille ja toi sieltä partaveitsen. Alistuen sitten kohtaloonsa Tero asettui hitaasi makuulle keskelle lattiaa. Tero mietti, että onkohan kyseessä sittenkin joku homo, joka haluaa suhdetta. Vähitellen Antin kulli alkoi lähestyä Teron peppureikä. Vastenmielistä oli myös Antin lähätys Teron korvan vieressä ja Antin ajoittaiset nuolaisut Teron niskassa ja korvissa. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä. Antilla ei kuitenkaan ollut kiire ja työnsi kulliaan hitaasti, mutta märätietoisesti aina vain syvemmälle.

Teijan seksi pillun hyväily